Gratis verzending vanaf €75,-

Top producten

Nieuws

Hoe hang je een wissellijst op?
6 december 2018

Wissellijsten zijn in de loop der jaren onmisbaar geworden in ieder interieur. Dit product doet zijn naam eer aan, daar de inhoud in een handomdraai te wisselen is. En met deze kleine aanpassing in jouw interieur kan je al een groot effect bereiken. Maar waar het wisselen van de inhoud zo gebeurd is, hebben veel mensen moeite met het ophangen van een wissellijst. In onderstaand artikel geven we een paar tips & tricks om het je gemakkelijk te maken.

Ook je grote posters makkelijk ophangen met een posterklem
28 juni 2018

De meest voor de hand liggende manier om een poster op te hangen is het gebruiken van een grote wissellijst. Hiermee is uw poster voorzien van een mooie omlijsting waardoor uw poster er netjes bijhangt en deze beschermd is. Wellicht zijn de voordelen van een wissellijst voor u overbodig of is de aanschafprijs een struikelblok geworden. 

Zwarte wissellijsten, een aanwinst voor iedere muur!
17 mei 2018
Zwarte wissellijsten zijn een aanwinst voor werkelijk iedere muur. Met hun moderne en strakke look zijn deze lijsten geschikt voor werkelijk ieder interieur. Wat het formaat van uw inlijsting ook is, de wissellijstenhandel heeft er de juiste zwarte wissellijst voor!
Wissellijsten combineren met een passe partout
24 april 2018

Door uw wissellijst te combineren met een mooie passe partout zorgt u ervoor dat alle focus komt te liggen bij uw kunstwerk, poster of andere inlijsting. De passe partout zorgt ervoor dat de inlijsting lijkt te 'zweven' in de lijst.

Wissellijst zwart voor iedere inlijsting
29 maart 2018

Bent u op zoek naar een mooie wissellijst, maar komt u er niet uit welke kleur het beste past bij uw afbeelding? Met een wissellijst zwart zit u vrijwel altijd goed.

Waarom een wissellijst kopen bij Signerie?
7 maart 2018

Een wissellijst geeft extra uitstraling aan uw afbeelding. Door de grote diversiteit is er altijd wel een die past bij uw kunstwerk, poster of certificaat. Maar waarom zou u een wissellijst kopen bij de Wissellijstenhandel van Signerie? De grote pluspunten voor u op een rijtje:

Groot formaat wissellijst A0 polystyreen
26 januari 2018
Wist u dat in onze grote maten wissellijsten geen glas zit maar polystyreen? Het glas in onze grote wissellijsten kan door het oppervlak vaak gaan spiegelen waardoor uw foto niet optimaal tot zijn recht komt.
Wissellijsten kopen doe je bij Signerie
19 januari 2018

Bent u op zoek naar een mooie wissellijst, groot of klein en van aluminium of hout? Het maakt niet uit, wissellijsten kopen doe je bij Signerie! Daar kunt u terecht voor ruim 400 wissellijsten in verschillende soorten en maten.

Een wissellijst voor uw meest dierbare familiefoto's
15 december 2017
Lijst uw mooiste familiefoto's in een wissellijst en geniet langer van uw dierbare herinneringen en geef deze extra uitstraling.
Wissellijst A0, de aller aller grootste!
20 juli 2017

Eén van de meest populaire maten wissellijsten, de Wissellijst A0. Dankzij het bijzonder grote formaat zijn de wissellijsten uitermate geschikt voor posters of grote afbeeldingen.

Tip van Signerie:

Aluminium:

Houten Lijsten:

Schildersezels:

Grote maten:

Medium Maten:

Kleine Maten:

Toepassingen:

Accessoires:

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.