Gratis verzending vanaf €75,-

Top producten

Waarom een wissellijst kopen bij Signerie?

7 maart 2018

Waarom een wissellijst kopen bij Signerie?

Een wissellijst geeft extra uitstraling aan uw afbeelding. Door de grote diversiteit is er altijd wel een die past bij uw kunstwerk, poster of certificaat. Maar waarom zou u een wissellijst kopen bij de Wissellijstenhandel van Signerie? De grote pluspunten voor u op een rijtje:

Groot wissellijsten assortiment

Het grootste pluspunt van een wissellijst kopen bij Signerie is het grote assortiment. Bij ons kunt u terecht voor zeer veel verschillende wissellijsten in diverse formaten van 10x15cm tot A0. Prachtige houten wissellijsten, opvallende gekleurde lijsten, of een chique wissellijst zoals de Wissellijst Zwart. De Wissellijstenhandel heeft het allemaal. Handgemaakte lijsten van de hoogste kwaliteit en toch scherp geprijsd.

Voordelige verzending

Bij de Wissellijstenhandel kunt u niet alleen terecht voor zeer scherpe prijzen. Alle bestellingen boven de € 10,00 sturen wij gratis naar u toe! Veel voordeliger kan niet.

Maatwerk mogelijk

Naast ons grote assortiment is het mede dankzij onze eigen lijstenmakerij ook mogelijk om uw favoriete lijst op maat te laten maken. Wilt u een wissellijst op maat laten maken? Neem contact op met ons verkoopteam voor advies en alle mogelijkheden.

Wissellijst Zwart

« Terug

Tip van Signerie:

Aluminium:

Houten Lijsten:

Schildersezels:

Grote maten:

Medium Maten:

Kleine Maten:

Toepassingen:

Accessoires:

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.