Header Signerie 10 Euro verzending

Nieuws

Wissellijst A0, de aller aller grootste!
20 juli 2017

Eén van de meest populaire maten wissellijsten, de Wissellijst A0. Dankzij het bijzonder grote formaat zijn de wissellijsten uitermate geschikt voor posters of grote afbeeldingen.

Combineer met verschillende maten wissellijsten
18 juli 2017
De wissellijsten van de wissellijstenhandel lenen zich perfect voor het creëren van unieke collages aan uw muur. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van lijsten met verschillende materialen of formaten.
Wat zijn randloze wissellijsten?
22 mei 2017
Wat zijn eigenlijk randloze wissellijsten? Zoals de naam al doet vermoeden, zijn het wissellijsten zonder rand, maar wat wil dat eigenlijk zeggen?
Grote wissellijst nodig?
29 maart 2017

Bent u opzoek naar een grote wissellijst 70x100 dan bied wissellijstenhandel u een ruim assortiment. De wissellijst 70x100 is ideaal om uw favoriete poster of foto in te tonen. Door de grote diversiteit in kleuren lijsten past de wissellijst 70x100cm in elk interieur.

Wissellijsten, ook zonder rand
20 maart 2017

Bij de Wissellijstenhandel kunt u naast voor de standaard wissellijsten ook terecht voor randloze wissellijsten. Deze bijzondere wissellijsten zijn met name geschikt voor het inlijsten van diploma's en mooie foto's.

Wisselijsten A0 voor uw posters en kunstwerken
26 januari 2017

Als u op zoek bent naar een wissellijst voor een poster of kunstwerk kies dan voor onze Wissellijsten A0. Deze wissellijst van groot formaat is te bestellen in vele verschilende soorten lijsten. Zo beschikken wij over houten, fel gekleurde en minimalistische wissellijsten, zodat u altijd vindt wat u zoekt.

Bel Mij Terug

Passe Partout met wissellijst 60x80cm

Wissellijst Zwart

Copyright 2017 Signerie B.V. Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.