Gratis verzending vanaf €75,-

Top producten

Wisselijsten A0 voor uw posters en kunstwerken

26 januari 2017

Veelzijdige Wissellijsten A0

Als u op zoek bent naar een wissellijst voor een poster of kunstwerk kies dan voor onze Wissellijsten A0. Deze wissellijst van groot formaat is te bestellen in vele verschilende soorten lijsten. Zo beschikken wij over houten, fel gekleurde en minimalistische wissellijsten, zodat u altijd vindt wat u zoekt.

Warme of moderne uitstraling wissellijst?

Neemt u bijvoorbeeld de Wissellijst A0 Beuken. Deze prachtige wissellijst kenmerkt zich door zijn warme uitstraling. Dit is te zien door de subtiele groeven en nerven in de beukenhouten lijst. Heeft u liever een modernere wissellijst? De populaire Wisselijst A0 Zilver is hier uitermate geschikt voor. Door de zilveren lijst met een smal profiel trekt u gemakkelijk de aandacht naar uw poster.

Gemakkelijk en veilig

De Wissellijsten A0 kunnen gemakkelijk worden opgehangen doormidden van een handig driepunts-kabelophangsysteem. Daarnaast is de wissellijst vanwege de veiligheid niet voorzien van glas maar van een plaat polystereen. Een voordeel van ditr materiaal is dat de ene kant functioneerd als anti-reflectie en de andere als helder. Zo kunt u gemakkelijk het gewenste resultaat behalen.

Bent u op zoek naar een specifieke maat, kleur, speciale lijst of ander glas? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

A0 Wissellijsten

« Terug

Tip van Signerie:

Aluminium:

Houten Lijsten:

Schildersezels:

Grote maten:

Medium Maten:

Kleine Maten:

Toepassingen:

Accessoires:

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.