Gratis verzending vanaf €75,-

Top producten

Wat zijn randloze wissellijsten?

22 mei 2017

Wat zijn randloze wissellijsten?

Wat zijn eigenlijk randloze wissellijsten? Zoals de naam al doet vermoeden, zijn het wissellijsten zonder rand, maar wat wil dat eigenlijk zeggen?

Een wissellijst zonder rand, maar wat dan wel?

Een randloze wissellijst heeft geen rand, maar wel clipjes die op de achterzijde zijn bevestigd. Deze clipjes zorgen ervoor dat de plexiglas voorzijde netjes en stevig op zijn plaats blijft. Doordat deze clipjes zowat niet opvallen, lijkt het net alsof de lijst enkel uit het plexiglas en de afbeelding bestaat.

Een bijkomend voordeel van deze clipjes is dat u de inhoud van de lijst eenvoudig kunt wisselen. Aan de hand van het formaat van de randloze wissellijst zijn ook het aantal clipjes toegevoegd. Zo heeft een randloze wissellijst 10x15 cm 4 clipjes, terwijl bijvoorbeeld een randloze wissellijst 60x80 cm 10 clipjes heeft om het plexiglas op zijn plaats te houden.

Waarom zou ik kiezen voor een randloze wissellijst?

Veel mensen kiezen voor een randloze wissellijst, omdat alle focus op de afbeelding komt te liggen. Daarnaast zijn randloze wissellijsten populair omdat deze wissellijsten zeer voordelig zijn en verkrijgbaar in vele formaten. Zo heeft u al een randloze wissellijst vanaf €0,81 en lopen de formaten op tot en met 70x100cm.

Randloze wissellijst 70x100

« Terug

Tip van Signerie:

Aluminium:

Houten Lijsten:

Schildersezels:

Grote maten:

Medium Maten:

Kleine Maten:

Toepassingen:

Accessoires:

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.