Header Signerie 25 Euro verzending

Wissellijst op Maat

Bent u opzoek naar wissellijsten die wij niet in ons standaard assortiment aanbieden? Geen probleem, want Wissellijstenhandel levert ook maatwerk. Geheel naar uw wensen, kunt u de kleur en het formaat van uw wissellijsten bepalen.

 

Afmeting van de wissellijsten

Geef ons nu de gewenste afmetingen van uw wissellijst door en wij gaan voor u aan de slag. U kunt ons de binnen of de buiten maat van de wissellijst doorgeven. 

 

Kleur van de wissellijsten

Heeft u een speciale kleur voor uw wissellijsten in gedachte? Meld het bij ons en wij zorgen dat u de juiste kleur wissellijst in huis krijgt.

 

Omlijsting van de wissellijst

Bij ons kunt u zelf het materiaal van het profiel bepalen. U heeft dan de keuze uit elegant hout of stevig aluminium voor om uw wissellijsten. Ook de breedte van het profiel is aan u.

 

Wissellijsten met glas of polystyreen plaat

Wissellijstenhandel biedt wissellijsten aan met echt glas en met polystyreen plaat aan. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Bent u geïnteresseerd in onze wissellijsten op maat? Laat het ons weten en wij zorgen voor advies en een passende offerte. 

 

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.