Header Signerie 25 Euro verzending

De eigenschappen van de wissellijst 50 x 70

De wissellijst 50 x 70 is een backloader model, hiermee kunt vanaf de achterkant uw afbeelding vervangen. De wissellijst is voorzien van voldoende draaiveren om de MDF achterwand op zijn plek te houden. De voorkant van de wissellijst is voorzien van helder glas, zo blijft uw afbeelding goed zichtbaar.

De wissellijst 50 x 70 in verschillende kleuren

Wij hebben veel verschillende kleuren van de wissellijst 50 x 70 leveren. Zo kunt u bij ons terecht voor de prachtige wissellijst zilver of de stijlvolle wissellijst zwart. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, neem een kijkje op onze site om te zien welke kleuren wissellijsten wij nog meer aanbieden.

Materiaal van de wissellijst 50 x 70

De wissellijst 50 x 70 is voorzien van 10mm dik aluminium profiel. Enkel de wisselijst hout en de wissellijst zilver vormen een uitzondering. Zo heeft de wissellijst hout een prachtig ongelakt houten profiel en heeft de wissellijst zilver geen 10mm, maar een 9mm dik profiel.

Wissellijst - 50 x 70 Categorie

Wissellijst - 50 x 70 Categorie

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.