Header Signerie 25 Euro verzending

De wissellijst 40 x 60 in vele kleuren

Wij leveren de wissellijst 40 x 60 in verschillende kleuren. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere wissellijsten in de kleuren zwart en zilver, maar ook voor een wissellijst in de kleuren rood, goud, blauw en wit bent u bij ons aan het juiste adres.Naast deze kleuren hebben wij ook een prachtige wissellijst van hout.

Specificaties van de wissellijst 40 x 60

De wissellijst 40 x 60 is een backloader model, dit wil zeggen dat u vanaf de achterkant van de wissellijst uw afbeelding kunt vervangen. De wissellijst is voorzien van 2mm dik helder glas, zo blijft uw afbeelding goed zichtbaar.

Wissellijst 40 x 60 met verschillende eigenschappen

U kunt bij ons de Wissellijst 40 x 60 vinden in twee verschillende profieldikte’s. De Wissellijst Zilver heeft een profieldikte van 9mm, de andere wissellijsten hebben allemaal een 10mm dik profiel. De wissellijst 40 x 60 Hout is de enige wissellijst in ons assortiment met een houten profiel, alle andere wissellijsten zijn gemaakt van aluminium.

Wissellijst - 40x60 - Wissellijstenhandel

Wissellijst - 40x60 - Wissellijstenhandel

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.